Brynäs IF

712742 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2068023

Sv: A propósito de nada
Peja: Det har väl drivits på en aning vilket gjort att det blivit många inlägg på raken. Där har man väl ett ansvar även som forumdeltagare hos det lag forumet ändå baseras på, om man nu inte vill att det ska talas för mycket om ett annat lag.

Det jag däremot kan känna är ju att mothuggen har varit rena hån. Då kan du ju kanske förvänta dig att det kan komma vissa hån tillbaka. Varpå jag förstår Nordkorea-paralellen till viss del.

Jag håller dock helt med dig om att man ska passa sig för att håna generellt.
Jag har inte haft för aviskt att håna Brynäs IF när jag varit inne i det här forumet. Men jag tänker då fan inte stå med mössan i hand heller. Jag gillar inte det jag ser av Brynäs och hur Brynäs har skötts de senaste åren. Jag tycker man har varit för hjärtlig mot gamla profiler och gett dem för mycket inflytande i klubben, vilket resulterat i att nya infallsvinklar och värdefull kompetens har uteblivit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Alltså varför låter det som att alla är skitnödiga när de pratar i Örebro?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jnp928: ”Jag gillar inte det jag ser av Brynäs och hur Brynäs har skötts de senaste åren. Jag tycker man har varit för hjärtlig mot gamla profiler och gett dem för mycket inflytande i klubben, vilket resulterat i att nya infallsvinklar och värdefull kompetens har uteblivit.”

Så är det verkligen. Detta har diskuterats otaliga gånger i detta forum så du kommer inte med någon banbrytande analys om du trodde det. Men det är faktiskt patetiskt att du samtidigt ska framhäva Örebro som ett positivt exempel. Det är tydligt att er åttondeplats den gångna säsongen har gjort att ni fått hybris, rejält. Ni har precis gett Bengtzén det huvudsakliga ansvaret för er sportsliga verksamhet.
Utifrån det hade jag varit jävligt försiktig om jag vore dig. Det bådar inte för långsiktig framgång direkt...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Jag kan hålla med om att vissa svar varit lite onödigt dryga men samtidigt, du kommer som Örebrosupporter in på ett Brynäsfourm, snackar högt om Örebro och samtidigt hånar Brynäs. Nog fan får man förvänta sig att man får lite mothugg då.
Kommentera