Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2068027

Sv: A propósito de nada
Jnp928: ”Jag gillar inte det jag ser av Brynäs och hur Brynäs har skötts de senaste åren. Jag tycker man har varit för hjärtlig mot gamla profiler och gett dem för mycket inflytande i klubben, vilket resulterat i att nya infallsvinklar och värdefull kompetens har uteblivit.”

Så är det verkligen. Detta har diskuterats otaliga gånger i detta forum så du kommer inte med någon banbrytande analys om du trodde det. Men det är faktiskt patetiskt att du samtidigt ska framhäva Örebro som ett positivt exempel. Det är tydligt att er åttondeplats den gångna säsongen har gjort att ni fått hybris, rejält. Ni har precis gett Bengtzén det huvudsakliga ansvaret för er sportsliga verksamhet.
Utifrån det hade jag varit jävligt försiktig om jag vore dig. Det bådar inte för långsiktig framgång direkt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Okej, då var vi där igen. Jag har verkligen inte hånat Brynäs. Det är skillnad på att håna och framföra kritik. Jag har som sagt all respekt för Brynäs och jag tänker inte framhålla Örebro överhuvudtaget. Jag har aldrig framhävt åttondeplatsen på något sätt. Men tittar man på fjolårssäsongen tycker jag att det var mycket Örebro gjorde som var rätt och med anledning av den storhet Brynäs IF är så känns det beklämmande att ni hamnade där ni hamnade under fjolåret och hur det såg ut då.

Anledningen till att jag ens framhäver någon form av kritik är för att folk här inne, framhåller Brynäs som ett praktexempel och förväntar sig någonstans att folk ska stå med mössan i hand. Jag ber om ursäkt om jag kommit in här och varit spydig och otrevlig. Det är inte min avsikt. Jag hoppas att vi framledes kan ha en god ton och diskutera. Anledningen till att jag dyker in här ibland är för att jag gillar diskussionerna som förs här. Sen känns det som att vissa visar sig från sina värsta sidor ibland. Men det får ju stå för var och en.
Kommentera