Brynäs IF

713003 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2068975

Sv: A propósito de nada
Hoppas ni alla här inne som tvivla på mig och kallade mig för pettsbif och så vidare tänker om innan Brynäs själva läkte ut att Berglunds kontrakt handla om 2 år så hade jag redan nämt det här inne alla som jag svarat lite spydigt till ber jag om ursäkt men jag vet att min källa aldrig sviker mig och den dagen jag kommer med ett namn så lovar jag er att jag inte sviker er här inne ha en trevlig dag alla Brynäsare!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs21: Hahah, asså det är helt uppenbart att du är Pettisbif. Du har en speciell stil på sättet du skriver. Välkommen tillbaka! Har saknat dina laguppställningar (ingen ironi). Försök bara att inte bli så uppretad på folk som ifrågasätter dina källor. Det är högst naturligt att man gör det när ett nyskapat konto slänger ur sig ett rykte på sättet du gjorde. Svälj det och gå vidare istället. Det tar tid att visa att man är trovärdig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs21: Alltså din attityd suger ju helt klart och såklart att det inte är klart för då hade ju inte Brynäs dragit igång en insamling. Slappna av och inse att ingen härinne har någon skyldighet att tacka dig för någonting.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs21: och därmed sätter vi punkt. Det behöver du träna på!👍😁
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Var har pettisbif tagit vägen?
Kommentera