Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2070274

Sv: A propósito de nada
bradberry: Verkligen, nu sitter vi två bra målvakter (där Ersson har potential att bli jättebra), SHLs bredaste och kanske bästa backuppsättning (men kanske utan den där offensiva spetsen) och sedan en av SHLs ojämnaste forwardsuppsättningar. Det är avgrundsdjup skillnad mellan vår förstalina och vår fjärdelina. Berglund var verkligen ett måste för att vi skulle en möjlighet att ha två producerande femmor.
Men som du skriver, att trada bort en back mot en offensivt skicklig forward skulle skapa mycket bättre balans.
Innan B&B anlände så hade vi ett lag som knappast nått play in. Nu har vi ett lag som borde kunna göra det men med ytterligare en offensiv forward så gör vi det garanterat (och skulle kunna nosa på topp 6).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Jag vet inte om jag håller med om backsidan, kanske seriens bästa?? Jag säger en av de sämsta backsidorna tyvärr där spelskickliga backar verkligen saknas. Visst Bertilsson och Sigalet i all ära men de är inga som bidrar så mycket i att bygga upp spelet bakifrån eller fylla på i anfallen. Sen har vi ens en endaste PP back? Jo kanske Björk men han har mest bössan att komma med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Bara för att jävlas med resten av Hockeysverige kan vi väl köra en ny insamling?
Kommentera