Brynäs IF

713171 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2070278

Sv: A propósito de nada
Huss: Jag vet inte om jag håller med om backsidan, kanske seriens bästa?? Jag säger en av de sämsta backsidorna tyvärr där spelskickliga backar verkligen saknas. Visst Bertilsson och Sigalet i all ära men de är inga som bidrar så mycket i att bygga upp spelet bakifrån eller fylla på i anfallen. Sen har vi ens en endaste PP back? Jo kanske Björk men han har mest bössan att komma med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: svag backsida? Har du och Skubben puffat på den magiska draken?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Håller med. Backsidan är svag i mitt tycke. Förvånande att folk verkar totalt ha glömt bort hur bedrövlig backsidan var säsongen 18/19. Och den byggdes i princip på samma sätt med drösvis av defensiva backar som har svagheter i spelet med puck. Nu har Sundlöv mer eller mindre kört en karbonkopia av den (men med den betydande nackdelen att vi inte längre har Gunderson).

Floppar Hedberg så är vi i akut behov av förstärkning. Jag noterar även att vissa ser Björk som en viktig kugge i backbesättningen. Baserat på dom 10 matcherna han spelade hos oss så ska han absolut vara det. Men den sample sizen är otroligt liten. Hans 1,5 säsonger i SHL är betydligt bättre underlag och där dyker stora frågetecken upp hos mig. Det gör heller inte saker bättre att det var just Peter Andersson som valde att släppa honom från Malmö.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kolla in detta! Kan knappast säga annat än att detta är vad Brynäs längtat efter länge...

F Y S I K !

Hockeyporr!

(Förespråkar inte sittuationer som kan leda till huvudskador men här ska ju ryssen tackla. Möter ett stenblock...😁)
Kommentera