Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2070282

Sv: A propósito de nada
Axle San: Håller med. Backsidan är svag i mitt tycke. Förvånande att folk verkar totalt ha glömt bort hur bedrövlig backsidan var säsongen 18/19. Och den byggdes i princip på samma sätt med drösvis av defensiva backar som har svagheter i spelet med puck. Nu har Sundlöv mer eller mindre kört en karbonkopia av den (men med den betydande nackdelen att vi inte längre har Gunderson).

Floppar Hedberg så är vi i akut behov av förstärkning. Jag noterar även att vissa ser Björk som en viktig kugge i backbesättningen. Baserat på dom 10 matcherna han spelade hos oss så ska han absolut vara det. Men den sample sizen är otroligt liten. Hans 1,5 säsonger i SHL är betydligt bättre underlag och där dyker stora frågetecken upp hos mig. Det gör heller inte saker bättre att det var just Peter Andersson som valde att släppa honom från Malmö.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vet inte riktigt om jag tycker spelare som Bertilsson och Berglund har en svaghet i spelet med puck det är väl snarare så att de inte riktigt har en offensiv spetskvalitet.
Men det är väl tanken att spelare som Hedberg,Nyberg,Björk eller möjligtvis Ingman ska ha.
De kommer att ha en jättemöjlighet att utveckla sitt offensiva spel med spelare som Bertilsson,Berglund och Signalet bredvid sig. Det är bara för dem att ta chansen.
Men håller med om att det är någon defensiv back för mycket.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Backsidan svag, solsting? Den är långt ifrån svag dock något baktung, min gissning är att vissa backar kan bli mer offensiva med ny ansvarsfördelning
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Andersson kanske redan var överens med Brynäs och ville fortsätta ha honom? ;)
Kommentera