Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2071188

Sv: A propósito de nada
mk: Ja, Huss hade varit en toppspelare i elitserien i massa år, spelat 2 VM, vunnit både VM och SM-guld(2). När han gick ner i nivå på ålderns höst hade han självklart en stor pondus och respekt bland med spelarna. En legend med stark aura. Går inte riktigt att jämföra med Blomqvist, med all respekt för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Du hovrar kring en viktig fråga. För att vinna krävs flera pådrivande spelare med en tydlig kapten på skutan. Bästa exemplet just nu är Joel i Frölunda.
Brynäs 99 och Brynäs 12 hade ett bra läge på den fronten, men har inte lyckats träffa rätt utöver det. Med PA har vi en pådrivare i båset, men han är inte spelande tränare. Vem/vilka skall driva på on-ice?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tänker så att kaptenen skall vara en pådrivare, en spelare som alltid ger sitt max på träningar och matcher sen om han är en stjärna i laget eller ej tror jag inte är viktigt men det är ju förstås bara en teori.
Sen jämför jag ju inte Huss och Blomman som spelare överhuvudtaget, de har ju spelat på helt olika nivåer i sina karriärer.
Kommentera