Brynäs IF

711070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072354

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag kan förstå att det sticker i ögonen hos en del att Dackell är involverad i scoutingen. Han har haft många roller på kort tid. Den som spelarutvecklare är intressant men rent krasst verkar han ju flyttas runt mellan olika roller som råkar ha blivit lediga snarare än få någon roll där han verkligen är den bästa tänkbara kandidaten till jobbet. Det är inte särskilt förtroendeingivande i coronatider när man rimligtvis borde trimma organisationen så mycket det bara går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja men i så fall bör man vara minst lika tveksam till att Inge är involverad scoutingen framgent. Tror nog att Dacke med den ringa erfarenhet han hade av att värva spelare lutade sig rätt mycket mot Inge när han byggde laget.

Dacke fick en för stor roll, han kanske skulle behöva gå bredvid som ass sportchef under några säsonger för att sedan vara redo. Det är ju inget nytt utan så har många sportchefer/GM fått starta. Att utesluta att Dackell med den erfarenhet han har inte skulle ha något att tillföra är ju något förhastat. Att leda en stor sportorganisation i det skick han fick ta över den är en stor skillnad mot att jobba individuellt med detaljer. Att Dackell som var en jävligt smart spelare inte skulle kunna tillföra något i det arbetet ser jag som osannolikt. Diskussionen att Dacke nu inte duger till något är klassisk hetsjakt, alltid är det någon som ska hängas.

Organisationen växer ju inte iom att Molin tar J20 och rollen som spelarutvecklare är ledig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nån som vet vilka tröjnummer de nya grabbarna tar?
Vet att Bulan tar 21, Berra 15 och K. Berglund 2, men de andra? :)
Kommentera