Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072421

Sv: A propósito de nada
Makita: Samtidigt är det lätt att stirra sig blind på spelarmeriter. En tränare som Mats Bäcklin har ägnat hela sitt vuxna liv åt att träna juniorer, har rimligtvis lärt sig något under resans gång och har tränat ett stort antal juniorer som sedermera blivit elitspelare. Självklart har inte Bäcklin samma stjärnaura som Molin eller Sjödda, men samtidigt vet alla som han tränar att han har hjälpt många at bli elitspelare och i ganska många fall t.om NHL-spelare. Jag tror nog att tonåringarna respekterar Bäcklin också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu ville jag belysa fördelarna med att ha Molin och Sjödin som juniortränare eftersom de har fått endel kritik härinne,inte förminska någons jobb som inte varit stjärnspelare.
Många av idrottens största tränare har inte varit stjärnspelare och vissa stjärnspelare lyckas bli bra tränare men det är ingen garanti att lyckas som tränare bara för att man var stjärna som spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det var ju samma tongångar om Janne Larsson (som skrivs här nu om Molin, Sjödin och Dackell) när han var i klubben. Men han verkade i alla fall inte förstöra allt för mycket i båset hos Rögle den senaste säsongen. Så det handlar nog en hel del om vilket spelarmaterial en tränare har att jobba med också, innan ledare idiotförklaras alternativt höjs till skyarna.

Jag tror nog Molin, Sjödin och Dackell spelat hockey på en hög nivå, i så pass många år, att de inte ska förstöra juniorerna allt för mycket. Det verkar vara många här som anser att gräset alltid är grönare på andra sidan. Och att alla ledare inom Brynäs bör inhämtas utifrån. För om man tidigare spelat i Brynäs, då verkar det som att man helt saknar kompetens, när det gäller ishockey.

Det dröjde inte många veckor tills den positivitet som rådde under kampanjen för att värva Berglund/Bertilsson, helt försvann och att allt återgick till det normala, med ett ständigt tragglande om det senaste årets hackkycklingar inom klubben.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Spelarna skrattar inte och har roligt på första videon heller....

Skämt åsido. Härligt att samuel verkar vara i toppform fysiskt
Kommentera