Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072425

Sv: A propósito de nada
Det var ju samma tongångar om Janne Larsson (som skrivs här nu om Molin, Sjödin och Dackell) när han var i klubben. Men han verkade i alla fall inte förstöra allt för mycket i båset hos Rögle den senaste säsongen. Så det handlar nog en hel del om vilket spelarmaterial en tränare har att jobba med också, innan ledare idiotförklaras alternativt höjs till skyarna.

Jag tror nog Molin, Sjödin och Dackell spelat hockey på en hög nivå, i så pass många år, att de inte ska förstöra juniorerna allt för mycket. Det verkar vara många här som anser att gräset alltid är grönare på andra sidan. Och att alla ledare inom Brynäs bör inhämtas utifrån. För om man tidigare spelat i Brynäs, då verkar det som att man helt saknar kompetens, när det gäller ishockey.

Det dröjde inte många veckor tills den positivitet som rådde under kampanjen för att värva Berglund/Bertilsson, helt försvann och att allt återgick till det normala, med ett ständigt tragglande om det senaste årets hackkycklingar inom klubben.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Janne Larsson har alltid varit en duktig assisterande tränare, men rent krasst handlar den rollen om att vara ett bra komplement till huvudtränaren. Du sätter trots allt huvudtränaren först och bygger ledarstabek kring denne, du bygger inte ledarstaben kring en assisterande tränare. Det var väl ganska oundvikligt att Brynäs förr eller senare skulle rekrytera en huvudtränare som inte passade tillsammans med Janne Larsson, särskilt med tanke på omsättningen av huvudtränare. Han var ju exceptionellt länge i Brynäs och antagligen var det bra för honom också att komma till en ny miljö.
Kommentera