Brynäs IF

710540 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2075071

Sv: A propósito de nada
Zzz: Hoppar Brynäs släpper virtuella biljetter till varje match så att alla får en möjlighet att stötta. Samtidigt är det väldigt många seriematcher och stötta med virtuella lösbiljetter kommer nog folk inte göra mer än någon enstaka gång i månaden - men det är bättre än inget. Kan personligen känna att det viktiga för mig är att kunna stötta med pengar som går rakt in i Brynäs utan att någon annan aktör är med och delar på kakan, som fallet är med t.ex Intersport när man köper souvenirer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Virtuella biljetter är nog ett alternativ, om man lyssnar på Kevin Johansson i svenska fans Brynäspodd berättar han att Brynäs kommer lansera någon form av abonnemang i september där man som supporter kan bidra med valfritt belopp, ungefär som en månatlig dragning för att stödja föreningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror precis som du att idén med virtuella biljetter är bra. Men inte till alla matcher utan att man kampanjar med en slogan att ”nu fyller vi arenan” typ en gång i månaden. Då behöver man heller inte sätta något tak på biljettförsäljningen, det skulle vara fräckt med 20 000 sålda biljetter och att det blir en tävling för att slå rekord varje månad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Eventuellt publik from 1 oktober sägs det på en pressträff nu. OM det kan ske smittsäkert och med ett maxantal personer i sittande publik. Detta förutsatt att smittspridningen inte ökar kraftigt.

Edit: tvåa på den hehe
Kommentera