Brynäs IF

712788 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2076689

Sv: A propósito de nada
Tycker dom flesta var bra idag.

Gör en lista om nån är intresserad. Jag har + nämligen och kunde se matchen.

Andrén:Såg grymt bra ut, snabb i sidled och vass plockhand. Välförtjänt nolla!

Sigalet:Bra stabil rätt igenom. Stod upp vid ett tillfälle mot en Sskare och gav några jabbar. Capitan dagen till ära.
Hedberg:Är väldigt kylig med puck. Blir kanske lite överkonstuktiv vissa lägen. Bör spela enklare. Kommer straffas betydligt hårdare mot bättre motstånd.

Björk:Tycker han visade bättre än tidigare. Vill hela tiden vara konstruktiv i anfallszon. Söker gärna sitt skott. Dessutom resolut i defensiven.
Andersén:Hård och tuff i närkamperna. Med bra första pass. Nu var motståndet ssk men jag tycker att en sån som Andersén växt med Peter som coach.

Nyberg:Stor och rejäl. Bra i defensiven med hårt spel rakt igenom. Bra att skotta också. Inte alls oäven när han följer med upp i anfallen.
Lindelöf:Tog för sig i offensiven idag. Kreativ och följsam. Dock ser man att defensiven är hans akilleshäl. Han är inte bra på skridskorna.

Berglund:Han kommer vi ha stor nytta av. Är inte stor men sunkan hård i kroppen. Sätter då o då in rejäla tacklingar. Har dessutom bra passningar upp till forwards.


Berglund:Motatåndet var ssk men Bulan var vass idag. Enormt bra på att hålla i pucken och stark runt mål och vid sargen. Hade en sjukt skott som resulterade i 2-0.
Scott:Här förväntar jag mig mer faktiskt. Ser lite nonchalant ut vissa stunder och har en tendens att vara lite puckär.
Persson:Gjorde sin bästa match under dessa 3 matcher. Passade bra ihop med firma Scott-Berglund. Vann tillbaka många andra puckar med sitt slit och sin stress.

Pettersson:Ssk visst. Men Adam var riktigt bra idag. Visade prov på väldigt fint spelsinne många gånger och var väldigt kreativ många gånger. Nyttig i BP också.
Molin:Varit väldigt stabil under alla 3 matcher på försäsongen. Ser rappare och starkare ut. Avig som få andra i laget. Bra på att bära in puck. Fina mackor. Kan bli väldigt bra i år om han får vara skadefri.
Danielsson:Man ser att Nicke gillar Peters ledarstil. Han är bättre tränad än nånsin och gör återigen en väldigt bra match. Han och Molin kan bli en succé.

Sallinen:Även Tomi gör en mycket bra match och ser ut att vara riktigt bra tränad. Kul för oss Brynäsare som hade räknat bort Tomi. Gör att 3e kedjan blir kreativ och vass också.
Ölund:Här förväntar jag mig mycket mera! Han ser inte tillfreds ut. Visst är han stark runt mål och vid sargerna. Även nyttig i BP. Men jag förväntar mig bättre spel i 5 mot 5 och i offensiven av Linus. Han kan så mycket mer.
Descheneau:Såg pigg och alert ut. Tog många hemjobb och vann tillbaka pucken. Bra i PP med fina pass och driv.

Alcén:Nja visst ser man att Alcén inte är den han var under Bulan ocv framför allt playoff mot Hv. Det går segt och liksom ingen tanke. Svårt att vara kreativ och att hålla i pucken. Den som ligger närmast läktaren när Mannberg och Rödda är tillbaka.
Birgersson:Har överraskat positivt på mig under dessa 3 matcher. Ser bra tränad ut. Får in några riktiga Anitti Arnio tacklingar mellan varven. Bra jävla blick och spelhuvud. Hyfsad på tek också och bra i BP.
Solem:Se Alcén... ser inte ut att ha utvecklats vidare mycket tyvärr.

Kvist:Gjorde några inhopp och var faktiskt nära att göra mål i slutet av 3e Perren.

Trevlig läsning och ha en fin fredag alla Brynäsare. Alltid skönt med seger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: NU vill ju inte vara den där dom ingen vill ha med på festen.... Men aaa, bra match. Men såhär kommer det ju inte se ut i SHL.... Men skön vinst, givetvis.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0:

Fortsätt gärna med de här analyserna efter matcherna. Riktigt trevlig läsning.

Även jag såg matchen ikväll. Molin, Andrén och Danielsson imponerade mest.

Får Molin vara skadefri gör han 40 poäng i år.
Kommentera