Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2077883

Sv: A propósito de nada
majk: Blir väldigt förvånad om det blir topp-6. Tycker det finns flera faktorer som talar emot.

- Anderssons ska sätta sin prägel och sätta ett spelsystem som fungerar. Tar generellt tid innan sådant sitter.
- Backsidan är för defensiv, det behövs mer offensiv sklicklighet.
- Trots att Berglund har anslutit saknas spets eftersom Jaedon fortsätter floppa.
- Saknas utvecklingspotential bland forwards, särskilt i tredje och fjärde, finns inte riktigt någon som på allvar kan bryta igenom och växa, krävs nästan alltid att man får utveckling på spelare för att laget ska lyfta. Finns inte någon Holtz eller Linus Andersson i Brynäs som kan bryta igenom och bli en nyckelspelare och därmed bredda lagets spets. Även om det givetvis finns ett antal junior.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Vore väl en besvikelse att inte bli topp-6. Ni har väl en av de fjärde högsta spelarbudgetarna om jag får gissa.

Håller med om att ni har dåligt med billiga spelare som kan breaka. Där måste ni hitta tillbaka med er juniorverksamhet alternativt värva lite fler unga billiga. Nu har ni visserligen värvat Hedberg. Men får han ens plats i laget? Rätt konstig sammansättning att ha nio seniorbackar i laget. Är alla friska måste två sitta på läktaren utan speltid någon annanstans.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Klockren analys. Det är mycket som Sundlöv gjort mig förvånad över, men det som jag verkligen inte hade räknat med är att han signar spelare som John Persson och Mannberg till 3:e/4:e-kedjan. Spelare helt utan utvecklingspotential som snart närmar sig 30-strecket. Under Sundlövs förra sejour i Brynäs hade han istället värvat två 23-åringar från Allsvenskan. Typ en Linus Andersson.
Kommentera