Brynäs IF

715037 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2077922

Sv: A propósito de nada
majk: Sant. Bertilssons kontrakt kommer bli riktigt jobbigt om 2 år. Sundlöv är alldeles för känslostyrd i sina beslut. ”Jag har känt Berra sen han var 16”, var hans enda argument varför vi skulle in med ytterligare en defensiv back när vi redan hade för många. Ingen defensiv back ska tjäna 250 000 kr/månad i SHL. Så det blir faktiskt komiskt när man pekar på Sigalets och Anderséns kontrakt och säger att där har vi våra största problem. Och samma silly signar man Bertil på ett likadant (eller ännu dyrare kontrakt) på 4 år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: "Sundlöv är alldeles för känslostyrd i sina beslut. ”Jag har känt Berra sen han var 16”, var hans enda argument varför vi skulle in med ytterligare en defensiv back"

Det är nog DU som är känslostyrd när du på allvar(?) verkligen tror att Sundlövs enda argument för att värva hem Berra, har varit att han känt denne sen junioråldern.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Bertilsson ville flytta hem i år,Bertilsson är en landslagsspelare, Sundlöv vill kunna bygga defensiven runt Bertilsson i framtiden.
Tror inte hans kontrakt kommer vara jobbigt om två år det är han en för bra hockeyspelare för.
Visserligen inte en spelare som har den yttersta offensiva spetsen men en kompetent hockeyspelare på det mesta.
Han kommer inte bli en ny Andersen han kommer vara en ledare på isen som kommer göra Brynäs till ett bättre hockeylag det är i alla fall min övertygelse.
Kommentera