Brynäs IF

717044 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2077913

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Är det slut på dessa kontrakt då. Ett jättedyrt långt kontrakt på Bertilsson. Kulturbärare och en bra defensiv back men bra defensiva backar brukar väl ligga på halva priset mot vad det ryktades att han skulle få. Dessutom i ett läge där i redan hade 8 backar. Förlängning med ett år på en gammal Danielsson(om än lägre lön), ett om ryktena stämmer relativt dyrt tvåårskontrakt på Pettersson som har varit på nedgång under flera år.

Med vår försäsong känner jag knappast någon rätt att provocera efter en ynka seger. Om du ser mina inlägg som det så får det stå för dig.

Jag säger även att jag tror ni kommer runt topp-6 även fast det blir tajt där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Sant. Bertilssons kontrakt kommer bli riktigt jobbigt om 2 år. Sundlöv är alldeles för känslostyrd i sina beslut. ”Jag har känt Berra sen han var 16”, var hans enda argument varför vi skulle in med ytterligare en defensiv back när vi redan hade för många. Ingen defensiv back ska tjäna 250 000 kr/månad i SHL. Så det blir faktiskt komiskt när man pekar på Sigalets och Anderséns kontrakt och säger att där har vi våra största problem. Och samma silly signar man Bertil på ett likadant (eller ännu dyrare kontrakt) på 4 år.
Kommentera