Brynäs IF

710734 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2077965

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Andersén var väl minst lika meriterad som Bertilsson när ni signade tillbaka honom. Fyraårskontrakt är väl egentligen rätt dumt överlag för det kan hända så mycket. Framförallt när spelare börjar gå över 30. Även till nästa säsong när Sigalet och Andersén försvinner så fanns ju redan Berglund och Nyberg som defensiva backar. Det fanns inget superbehov långsiktigt heller. Det känns verkligen bara att Bertilsson signades för att det var just Bertilsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Kanske var han lika meriterad men tycker nog ändå Bertilsson håller och sedan ett tag tillbaka hållit högre klass än Andersén. Som du nämner kommer vi ha tre defensivt lagda backar nästa säsong om Andersén och Sigalet lämnar. Är det så farligt eller? Tycker väl spontant det låter ganska rimligt.

Skrubben: Jag kan köpa att kontraktet är något långt men samtidigt är han 29 år, vilket betyder att han är 33 år när kontraktet går ut. Tycker verkligen inte det är jättefarligt för en back med Bertilssons kvaliteter. Du och majk får det att låta som att han är en ren gnuggare men enligt mig är han en av SHL:s bästa backar och han har bland annat spelat OS för Sverige där han fick mycket beröm från experter. Någon Erik Karlsson kanske han inte är men på samma sätt som det är dåligt att ha en baktung backsida, går det inte heller att ha en uppsättning med idel offensiva backar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Du sågar våra spelare och kontrakt men ändå borde vi komma före er i serien? Genomskinligt.
Kommentera