Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2077975

Sv: A propósito de nada
majk: Kanske var han lika meriterad men tycker nog ändå Bertilsson håller och sedan ett tag tillbaka hållit högre klass än Andersén. Som du nämner kommer vi ha tre defensivt lagda backar nästa säsong om Andersén och Sigalet lämnar. Är det så farligt eller? Tycker väl spontant det låter ganska rimligt.

Skrubben: Jag kan köpa att kontraktet är något långt men samtidigt är han 29 år, vilket betyder att han är 33 år när kontraktet går ut. Tycker verkligen inte det är jättefarligt för en back med Bertilssons kvaliteter. Du och majk får det att låta som att han är en ren gnuggare men enligt mig är han en av SHL:s bästa backar och han har bland annat spelat OS för Sverige där han fick mycket beröm från experter. Någon Erik Karlsson kanske han inte är men på samma sätt som det är dåligt att ha en baktung backsida, går det inte heller att ha en uppsättning med idel offensiva backar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bertilsson har spelat väldigt mycket med Gunderson och vi vet inte hur stort lass Gunderson har dragit där. Bertilsson är iallafall en relativt skicklig ”defensiv” back men jag tycker helt ärligt också man ska lägga sina stora pengar på spelare som producerar.

På vissa låter det som att Sundlöv varit bakbunden pga gamla dåliga kontrakt samtidigt som han signat Pettersson för en rätt saftig summa och Mannberg fick antagligen en löneökning från dom runt 90/månaden han hade innan. Om jag inte minns fel skrev man på med Mannberg efter han hade en rätt målrik period. Kan inte tänka mig att den lönen sänktes. Det går att hitta likvärdiga eller till och med bättre spelare i Allsvenskan för en tredjedel av dom pengarna. Ren spekulation men skulle också gissa på att K. Berglund inte tjänar några småsummor heller.
Kommentera