Brynäs IF

714408 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2079546

Sv: A propósito de nada
Lindström:
Blöta i närkampsspelet......????
Brynäs har åldringar som inte sätter in tacklingarna av kända skäl,,,
En axeloperation minskar intresset för att spela tufft.
Ungdomar har råd att spela tufft, minns Bertilssons spel i unga år innan skadorna började..lät som att Bertilsson blivit lastgammal kanske,,men Bertilsson använder ju inte kroppen idag..Han löser situationerna på annat sätt idag...
Dagens Brynäs saknar spelare som kan skrämma upp folk längs sargerna..och för den skull mitt på plan..
Verkar överhuvudtaget som att det tuffa tacklingsspelet får mindre utrymme i dagens hockey.......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen:
Du har en poäng, men sen är frågan vad som är ett eget val och vad som är påtvingat, tex från coach, attityder, regler, skador, ja tom självaste frugan med ungar kan fan spela in.

Men att Berra var betydligt mer kropp-proppare innan han ”olyckligt” dök in i sargöppningen till motståndarbåset än som nu efter, det håller jag med om,
Men det är ju inte konstigt. Hans långa skadehistorik gjorde att hans kontraktsförlängning ifrågasattes så pass att han själv uttryckte tacksamhet som fick chansen till förlängning.
Men tex även en känd bärsärk som Granis lugnade ju ner sig, tom så han tog gruff och backade undan - kanske för att slippa utvisning och avstängning, skador, eller på coachens order, slippa få rädda barn som ser pappa slåss, ja jo näjm it.

Men visst har Bif fysiska spelade också, även om vi saknar tunga sådana.
Sigalet tyckte jag ändå gick in fysiskt ifjol. Ja tom scott proppade ju några gånger.
Men även värmningen av John P var ju pga det fysiska spelet han hade i sig och vi saknade, men som han kanske inte visat tillfredställande ännu.

Men för att kunna ändra en matchbild med fysiskt hårt spel så måste det in mer speedig tyngd för att kunna drygjaga och få mer effekt i tacklingen.
Kommentera