Brynäs IF

550431 inlägg · 7746 ämnen

Inlägg #2083091

Sv: A propósito de nada
majk:

Jag tror Dif kommer hamna före såväl Malmö som Oskarshamn.

Brynäs, Linköping, Djurgården och Leksand kommer fightas om sista play in-platserna. Vem som helst kan gå dit.

Dock är Djurgården otroligt benägna av att Josefson inte blir skadad. Han bär Djurgården.

Brynäs är lika beroende av Rödin, men jag anser att Brynäs bredd där bakom är bättre.

Men jag kan inte se något annat scenario än att Malmö och Oskarshamn spelat kval.

Eller jo...

Om Rödin, Little, Cehlarik eller Josefson blir långtidsskadade.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tittade på tabellen efter 4 samt 10 omgångar förra säsongen. Man skall nog inte dra så stora växlar av de första matcherna. Men efter 10 omgångar börjar det klarna.
Om vi får har vår ledande spelare hela tror jag att den kan börja se bra ut framåt jul. Innan tror jag att de kommer att blanda och ge tills nya spelet börja stabilisera sig.
Uppladdat:

240x300-bb8de98c-94af-496c-a091-b3aa9544b1be.jpeg

+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Faktum är att ingen vet vilka lag som kommer fightas om play-in platserna. Det är alldeles för tidigt att säga. Många lag har bytt ut stora delar av truppen. Efter typ 15 matcher kan man se vilka som får det tufft.

Sen kan man såklart spekulera. Och visst, ditt tips ser rimligt ut. Men det kan vara HV som hamnar där, eller SAIK. Ingen kan säga att de vet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Räkna inte bort Färjestad även om Brynäs vann igår. Vi ska nog vara med och slåss om topp10 platserna oavsett hoppas jag
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anderséns försvar kring anmälan

"Niclas Andersén: Min upplevelse är att Rydahl går mot lös puck i sarghörnet, och jag går ut med syfte att vinna puck. Han skickar iväg pucken i samband med att jag kommer fram. Enligt video som är bifogad ser vi att det är 0,4 sekunder mellan att Rydahl skickar pucken till jag tar kontakt. Jag har mina bägge skridskor i riktning mot situationen, med vikt på bägge fötterna och riktar min kraft rakt mot kropp, varpå Rydahl hoppar undan efter han spelat bort pucken. Med andra ord har jag mindre än 0,2 sekunder på mig att avbryta mitt tacklingsförsök vilket måste anses fullständigt orimligt att begära av mig."

var nog mest oturligt.
+16
Kommentera