Brynäs IF

711091 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2083101

Sv: A propósito de nada
Charles: Håller med. Motiveringen av DN är tydligen att A kommer in i tacklingen med böjt vänsterknä och vilka spelare har INTE böjda knän när dom tacklar, om man nu inte hoppar in tacklingen?
Syns ju på bilderna att A ändrar åkriktning åt vänster strax innan tacklingen och båda knäna är lätt böjda i tacklingsögonblicket.
Nä, det där var nog en av dom hårdaste bedömningarna jag läst från DN, kan heller inte se att A medvetet försöker knäa Rydahl via knä mot knä.
Initialt, när jag såg tacklingen i repris och läste att den var anmäld, så var jag rätt säker på att det isf handlade om en hög klubba mot huvudet då A:s armar/handskar såg ut att vara uppe i ansiktet på Rydahl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: hur va det nu med tyckande läktarcoacher som inte kan begripa att det är bättre att kompetenta proffs som har detta som sitt jobb att bedöma såna här situationer har rätt!
Vilken lallare du är😁😁
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Med allra största säkerhet hade Rydahl fått samma straff om rollerna hade varit omvända det är nog troligt att han t.o.m. hade fått 5 matcher.
Det är så DN brukar fungera.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
Ja A:s handske träffade ansiktet på Rydahl.
Rydahl hade skridskon snedställd då A:s knä träffade utsidan knät.
Rydahl har en i stort sett okontrollerad skridskoåkning vilket blir olyckligt för honom vid en sådan här kollision, det var ju inte en regelrätt "boarding", var ju en typ av mangling då A visste vem han manglade mot sargen...................
handskarna hölls högt för att vilseleda, vilket lyckades för A hade annars åkt på utvisning direkt,,, domarna hann inte bedöma situationen...
Kommentera