Brynäs IF

713372 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2084011

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 01-10-2020
Semic: Jag undrade mest vad som hänt. Två 5vs3 borde inte förklara det. Ber om ursäkt om det kändes som attityd. Det var inte min tanke.

Sen lite skit får ni väl ta, blink blink.

Det jag varit inne på tidigare och kan vara jobbigt för er är att det ofta såg ut så för Malmö med Peter som tränare men att han då hade seriens bästa målvakt som räddade upp det. Nu har han inte det och det borde oroa. Sen sla han givetvis inte dömas efter tre matcher där ni ändå slagit en av guldfavoriterna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 01-10-2020
majk: Är nog mer timingen att du skriver direkt efter matchen är över på ett sätt som uppfattades något stöddigt för mig.. Ska inte haka upp mig och förstår din poäng, men återigen så var min uppfattning att Brynäs var bättre i 5 mot 5 och att vi ser bättre och bättre ut för varje match som går, sen får man se vart allt slutar

Får gratulera er till vinsten ikväll mot Peters gamla gäng också!
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 01-10-2020
majk: Man kan väl lugnt konstatera att vi saknar en Ahlsenfelt. Men Brynäs spelade stundtals roligare ikväll än vad Malmö gjort de senaste 5 åren. Inte för att det säger så mycket....
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 01-10-2020
majk: Knip igen om du inte har sett matchen. Varför ska du ens hålla på och provocera direkt efter en förlust? Vi ledde matchen med 4-2 när det var 6 minuter kvar. Sen klev domaren in i handligen.
Låst ämne