Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085383

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Axle San: Juniorer matchar man delvis därför att dom har potential att bli bättre. Det är inte bara på grund av det som dom tillför för stunden. Därför galet att jämföra nivån mellan veteraner och juniorer.

Brynäs utfyllnadsspelare ÄR sämre än motståndarnas, generellt sett, rent statistiskt. Det är hard facts som bevisas ganska enkelt och inte bara min åsikt. Däremot är min åsikt i frågan att det är omöjligt att argumentera mot statistiken när den sträcker sig över flera år. Sen är det alltid trist att såga spelare, men en utfyllnadsspelare som inte klarar av sitt jobb är lika mycket fel man på fel plats som en spetsspelare som inte klarar av sitt jobb.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Peja:"Juniorer matchar man delvis därför att dom har potential att bli bättre. Det är inte bara på grund av det som dom tillför för stunden. Därför galet att jämföra nivån mellan veteraner och juniorer.2

Håller ej med, Brynäs har inga juniorer så då får vi ju jämföra våra spelare som har samma roll som juniorer i andra lag med varandra, annars blir det helt galet.
Helt relevant att jämföra spelare med varandra för vad de uträttar på isen och inte blanda in faktorer som ålder till exempel.


" Brynäs utfyllnadsspelare ÄR sämre än motståndarnas, generellt sett, rent statistiskt. Det är hard facts som bevisas ganska enkelt och inte bara min åsikt."

Visa fakta då om du har den.
Låst ämne