Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085378

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Peja: Fast jag tycker inte att de är för dåliga, det är du som säger det. Hade vi haft ett bättre lag överlag så tror jag inte att våra utfyllnadsspelares insatser inte ifrågasatts och deras insatser hade inte varit lika avgörande i negativ bemärkelse.
(Kämpa hårt skall göras både i P10 och i representationslaget anser jag och just bland våra utfyllnadsspelare så har vi väldigt hårt jobbande spelare,)

"Om Johan Alcén hade varit 18 hade han nog också fått beröm, men vad är poängen med att konstatera det?"
Om det är så så innebär det att Johan inte är för dålig för SHL utan att han har andra krav på sig än en junior som spelar på samma position.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Axle San: Juniorer matchar man delvis därför att dom har potential att bli bättre. Det är inte bara på grund av det som dom tillför för stunden. Därför galet att jämföra nivån mellan veteraner och juniorer.

Brynäs utfyllnadsspelare ÄR sämre än motståndarnas, generellt sett, rent statistiskt. Det är hard facts som bevisas ganska enkelt och inte bara min åsikt. Däremot är min åsikt i frågan att det är omöjligt att argumentera mot statistiken när den sträcker sig över flera år. Sen är det alltid trist att såga spelare, men en utfyllnadsspelare som inte klarar av sitt jobb är lika mycket fel man på fel plats som en spetsspelare som inte klarar av sitt jobb.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Intervju med PA, bland annat säger han så här:

"– Allt handlar om att vara beredd att gå in och göra identitetsjobbet. Men om jag ska vara ärlig så har vi ingen identitet. Kan du svara på vilken Brynäs identitet har, vad står Brynäs för? Vad står Frölunda för? Luleå? Djurgården? Malmö? HV? Alla är hästlängder före och vet du varför – dom har kontinuitet."
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
In och läs Peters tankar kring statistiken. om ni inte har mittmedia köp värt varenda krona
Låst ämne