Brynäs IF

710662 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085381

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Intervju med PA, bland annat säger han så här:

"– Allt handlar om att vara beredd att gå in och göra identitetsjobbet. Men om jag ska vara ärlig så har vi ingen identitet. Kan du svara på vilken Brynäs identitet har, vad står Brynäs för? Vad står Frölunda för? Luleå? Djurgården? Malmö? HV? Alla är hästlängder före och vet du varför – dom har kontinuitet."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
magr: Låter bra:

"Vad har ni för egen statistik som är viktigast för er då?

– Det vi tittar på, och det vi ser, så är vi okej nånstans... med förbättringsfaser i en del saker. En del saker är jättebra, en del är mindre bra. Jag kommer inte att tala om vad det är.

– Så ni får gärna titta på det där, ni får skriva spaltmeter om det, men vi tittar på vår egen statistik. Vi litar på den, för den är byggd på vårt eget spel, inte på något annat. Det finns statistik, jag vet inte om du sett det, men det finns en miljon olika... och det är därför vi byggt vår egen efter vårt eget spelsystem som kommer att ge oss saker över tid. Vi har spelat fyra matcher så egentligen säger det ingenting, vi behöver ha statistiken över tid i två år, i tre år, i fem år – det är det som det är byggt på."
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
magr: Det kan ta upp till 2 år innan spelet sitter säger Andersson...

Jag tror Brynäs tjänar ganska mycket på att det är glest mellan matcherna. Egentligen skulle nog typ 1 år mellan matcherna vara idealiskt. Då kanske ett par värdelösa kontrakt skulle hinna gå ut också.
Låst ämne