Brynäs IF

714287 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085382

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
magr: Det kan ta upp till 2 år innan spelet sitter säger Andersson...

Jag tror Brynäs tjänar ganska mycket på att det är glest mellan matcherna. Egentligen skulle nog typ 1 år mellan matcherna vara idealiskt. Då kanske ett par värdelösa kontrakt skulle hinna gå ut också.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
munkas: Det är väl väldigt sällan som ett SHL-lag som missar play-in etablerar sig i toppen på mindre än två år, särskilt om de har kvar många spelare. Det var aldrig realistiskt att Peter Andersson skulle göra i princip samma trupp till ett topplag. Jag tycker att truppen är bättre än ifjol, men det är ändå en gradskillnad och inte en revolution som har skett rent truppmässigt. Det kommer nog ta 1-2 år till med nyförvärv och utåtgående kontrakt för att bygga en riktigt bra trupp. Sundlöv måste fortsätta agera lika rätt som han gjorde med Blomqvist och Danielsson när det kommer till utåtgående kontrakt. Kontinuitet är bra men det måste vara rätt spelare som blir kvar till rätt pris, kontinuitet är ju inte bra om man bara fortsätter köra vidare med spelare som inte håller måttet.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
munkas: Blir ju förvisso mer tydligt om man tar med hela citatet:

"Vi är ett lag som ska spela med ett attackpsyke. För mig handlar allt om det mentala. Och det kommer att komma, men jag vet inte när. Det kan ta två år, det kan ta till jul – jag vet inte. Men det är det vi måste träna på."

Men asbolut, ta hans citat helt ur kontext, så kan du dra dina trötta skämt...
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
munkas: Känns som Brynäs är ganska rökta att få någon ersättning från staten:
www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/9OvOn9/hardsatsande-klubbar-forlorar-ersattning
Låst ämne