Brynäs IF

714115 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2086317

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Peja: K Berglund har 35-99 i skottförsök😂 Fyfan vilken usel värvning det var Sundlöv. Och som lök på laxen verkar han vara väldigt bra på att dra på sig utvisningar, bland annat har han orsakat två 3-mot-5-lägen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Skrubben: Berglunds två mest märkbara tillgångar är hans hockeykänsla och skridskoåkning. Han är en extremt smart spelare som tar smarta beslut och levererar vanligtvis utmärkta pass. När det gäller hans rörlighet har han god total hastighet och accelererar också bra. Även om det kanske är lite mer märkbart i den offensiva zonen, bidrar Berglund definitivt åt båda håll och är smart och ganska solid i sitt eget slut.

Han har liten karaktär och spelar inte alltför fysiskt, men kompenserar detta genom att lösa knepiga situationer med sin syn på isen och hanteringsförmåga. För att ta sitt spel till nästa nivå måste den redan allomfattande försvararen lägga till mer styrka.
- Elite Prospects (2009)
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Skrubben: Lugn nu... Gått 5 matcher. En etablerad defensiv energiback. Förmodligen inte hundra % anpassad i systemet ännu. Han kommer...

Mer orolig för Björk...
Låst ämne