Brynäs IF

713364 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2087096

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Många bra idag. Även Birgersson och K. Berglund gjorde riktigt bra insatser idag.
Rödin hade en riktigt off dag men det är så ovanligt att det märktes extra tydligt. Andersen var väl den andra spelaren som inte får godkänt betyg. Låt vara att matchovanan spelar in men de många dumma besluten skall inte en så rutinerad back ta. Där måste Brynäs hitta ett alternativ för första femman, det blir alldeles för stabbigt annars. Hedberg över tid eller Björk.
Disciplinen måste skärpas till, det är bristen på den som gör att vi tar onödiga utvisningar och släpper in puckar på slutet av perioderna lite för ofta.
Taktisk triumf av PA o co vs Bulan också. De hade läst Luleås spel väl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Tycker samtidigt att man får ha förståelse för att Rödin och Bulan hade svårt att varva igång igen efter första perioden, med tanke på hur andra perioden blev. Det var ju nästan bara boxplay. Svårt att prestera i tredje när man knappt har varit ute på isen de senaste 45-60 minutrarna. Kändes ändå som att både Rödin och Bulan hittade hyfsat flow andra halvan av tredje. Dessutom är ju Ölund ett sänke i den kedjan, tyvärr, även om han gjorde ett bra jobb i boxplay idag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Grattis, till vinst...
Kommentera