Brynäs IF

712730 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2087198

Sv: A propósito de nada
Makita: Ja, statsen borde bli bättre så småningom, samtidigt svårt att inte förbättra nuvarande. Min förhoppning är att Scotts comeback ska höja laget, både göra förstakedjan bättre och höja bredden när Ölund kan flytta ner i kedjehierarkin igen. Med det sagt hoppas jag att Sundlöv har ögonen och öronen öppna inför potentiella lån från Nordamerika, som Rögle verkar göra (länken). Laget skulle må bra av att få in mer skicklighet och spelare som faktiskt kan åstadkomma någonting mer än att bara "kämpa". Det kommer förändra ligans styrkebalans avsevärt om vissa lag roffar åt sig flertalet klasspelare på lån medan andra inte tar in någon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Matchen mot SAIK och såna bottennapp spelmässigt drar ju ner corsin rejält. Men visst är det tydligt och riktigt osmickrande att ligga sist i Corsi/Fenwick.

Corsi/Fenwick brukar återspegla tabellen i längden - Men det finns undantag.
Det har pratats om detta i NHL också, vissa lag (ofta de sämre) har som strategi att kontrollerat släppa till fler enkla lägen som målvakten ser och kan ta. Det ger dessa lag usel corsi men i tabellen kan de ligga betydligt högre. Eftersom de negativa skottförsöken är lite "ofarligare".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vet inte om nån kommenterar det tidigare, men jag såg att Johan Larsson skrivit på två år för Arizona.
Kommentera