Brynäs IF

550742 inlägg · 7746 ämnen

Inlägg #2089819

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Huss: Mer att du nedvärderar spelare när de spelar i Brynäs och övervärderar spelare när de lirar i något annat lag. Mycket av kritiken som kommer här är inte nyanserad utan bara bitter.

alltid samma svar också "får man inte vara negativ" jo det är de nääästan alla när det går dåligt men det vissa håller på med här är inte konstruktiv kritik som leder någon vart utan bara destruktiv pajkastning och spydiga kommentarer om hur dålig personer i laget är.

men denna diskussion har väll varit härinne en miljon gånger och varje gång slickar sig trollen om läpparna så vet inte varför jag ens orkar lägga ner tid på att skriva något kring det.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Charles: Det låter mer som du är bitter på de du uppfattar är bittra. Jag har inte övervärderat någon f.d. Brynäsare i Växjö utan konstaterat att Växjö har en bättre anfallsuppsättning och ett bättre lag än Brynäs. Det står i din fulla rätt att tycka tvärtom och när serien är slut får vi väl summera vem som hade rätt.
Sen kan jag hålla med dig om den "destruktiva pajkastningen" från somliga men det får man se i ljuset av att de skriver i affekt och har starka känslor för klubben.
Sen vet jag iofs inte om konstruktiv kritik härinne kommer leda till några förbättringar av spelet på isen, men det är en annan sak. :-)
+2
Låst ämne