Brynäs IF

705113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2090384

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja: PA pratade dessutom om en process som kommer pågå i flera år. Detta året handlar om överlevnad, sportsligt och ekonomiskt.
Prestationsmässigt är vår botten på tok för dålig även fast vi stundtals kan få till riktigt bra spel. Något vi inte var bortskämda med under MS.
Sen börjar jag fundera på om vi har material för det presspelet som PA vill få till. Det är inte konstigt att vi hamnar i numerära underlägen vid spelvändningar när man ser Berglund, Molin, Alcen m. fl försöka backchecka. Det går sååå långsamt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Huss: Handlar också om oskicklighet hos många spelare som gör att man åker på orimligt många spelvändningar. Med mer skicklighet både bland backar och forwards skulle man få en helt annan trygghet i possession. Hur snabbt det går att få till det kommer bero på ekonomin och värvningsförmågan. Rent spontant känns det väldigt intressant att krydda Sundlövs erfarenhet med den nya statistikern, tror det är precis vad Brynäs och Sundlöv behöver. Tycker ändå man börjar få till en lagstomme värd namnet, särskilt om Rödin får ordning på fötterna. Rödin, Bertil, Bulan, Scott, Molin, Nyberg etc är spelare som skulle kunna ingå i ett topplag och jag tror att Hedberg kommer att bli en fantastisk SHL-spelare så småningom.
Låst ämne