Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2091381

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
KalleTeodor: Att Brynäs fjärdekedja har sämst corsi i laget är såklart ingen skräll. Men att dom är SÄMST i ligan, det är liksom väldigt svårt att snacka bort. Att dom skulle möta motståndarnas förstakedjor oftare kan såklart stämma (har ingen fakta på det dock) men rimligen borde samma sak gälla för övriga lags fjärdekedjor.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Skrubben: Sämst corsi men vi ligger inte sist i tabellen, din analys säger inte allt...
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Skrubben: Brynäs är sämst i ligan avseende Corsi och vad det beror på har jag skrivit ett relativt långt inlägg om igår. (Dåliga uppspel som ger motståndarna puckkontroll). Det gäller generellt för hela laget och om man förmår ta det till sig och kombinera det med dagens ämne, 4:e kedjans relativt dåliga Corsi (jämfört med andra i laget) så menar jag att svaret finns här.

För den Corsi-intresserade så kan jag också påpeka att Malmö de senaste två åren presterat betydligt bättre resultat än deras Corsi. Vet att tränarstaben också konstaterat att det inte är statistik som man fokuserar på utan man jobbar med annan statistik (förmodligen bl a avslut i farliga lägen). Så vi kommer aldrig att ligga i Corsi-toppen även om vi så klart inte heller kan ligga i botten om vi ska vara ett lag som presterar.
Låst ämne