Brynäs IF

586183 inlägg · 7816 ämnen

Inlägg #2091521

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
KalleTeodor: Agree to disagree.

Det som jag menade var att du skrev "Och svaret är ja. Alla tränare efter Bulan har spelat på ett sätt som generellt sätt ger dålig Corsi. För att citera Sjödin ”defensiven först” ger ingen vidare Corsi", MEN när man jämför tabellplaceringarna med corsi-placeringen för 18/19 och 19/20 så är det nästan en perfekt matchning. Alltså verkar Brynäs de senaste två åren ha spelat på ett sätt som avspeglar sig väldigt träffsäkert på corsi och det motbevisar ditt påstående om att spelsätten skulle ha gett dålig corsi.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja: jo jag förstår vad du menar men vad jag menar är att de spelsystem som Brynäs haft efter Bulan har. generellt sett, gett oss dålig Corsi. Detta eftersom vi haft defensiva spelsystem med lite puckkontroll, rätt passiva i egen Zon där vi tillåter spel och skott på ” utsidan”, mycket blockerade skott etc. Det har ju också gett oss dåliga resultat så det har gått hand i hand. Det finns inte många spelare förutom nämnda Rödin & Co som man kan peka på som har bra Corsi de senaste 3 åren eller vill du lyfta fram några?
Delvis så har ju spelsystemet kommit av att trupperna varit tunna men också pga av dålig implementering av hur man skulle vilja spela. Vi får hoppas att det ändras nu.
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja: ”MEN när man jämför tabellplaceringarna med corsi-placeringen för 18/19 och 19/20 så är det nästan en perfekt matchning. Alltså verkar Brynäs de senaste två åren ha spelat på ett sätt som avspeglar sig väldigt träffsäkert på corsi och det motbevisar ditt påstående om att spelsätten skulle ha gett dålig corsi.”

Det är ju snarare ett bevis på att spelsätten ger dålig Corsi
+1
Låst ämne