Brynäs IF

713025 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2091543

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja: jo jag förstår vad du menar men vad jag menar är att de spelsystem som Brynäs haft efter Bulan har. generellt sett, gett oss dålig Corsi. Detta eftersom vi haft defensiva spelsystem med lite puckkontroll, rätt passiva i egen Zon där vi tillåter spel och skott på ” utsidan”, mycket blockerade skott etc. Det har ju också gett oss dåliga resultat så det har gått hand i hand. Det finns inte många spelare förutom nämnda Rödin & Co som man kan peka på som har bra Corsi de senaste 3 åren eller vill du lyfta fram några?
Delvis så har ju spelsystemet kommit av att trupperna varit tunna men också pga av dålig implementering av hur man skulle vilja spela. Vi får hoppas att det ändras nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
KalleTeodor: Sjödin försökte ju med Dackes roliga och offensiva hockey ett tag och då hade vi bra Corsi men katastrofala resultat men sedan kom Magnus in och Sänkte Corsin men resultaten blev inte bättre.
Prio ett måste vara att få till två kedjor som kan hålla spelet upp och vi måste även få tillbaka Adam Pettersson för att få lite mer bredd i laget (han har också hyffsade corsisiffror)
Om det är så att spelarna helt enkelt är för dåliga så är det ju inte lätt att dominera spelet mot bättre lag men vi måste i alla fall försöka jämna ut siffrorna. Släpper vi till två skott bakåt för varje vi skjuter även i fortsättningen så är det verkligen så att vi kommer att komma sist.
Låst ämne