Brynäs IF

586183 inlägg · 7816 ämnen

Inlägg #2091546

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
KalleTeodor: Sjödin försökte ju med Dackes roliga och offensiva hockey ett tag och då hade vi bra Corsi men katastrofala resultat men sedan kom Magnus in och Sänkte Corsin men resultaten blev inte bättre.
Prio ett måste vara att få till två kedjor som kan hålla spelet upp och vi måste även få tillbaka Adam Pettersson för att få lite mer bredd i laget (han har också hyffsade corsisiffror)
Om det är så att spelarna helt enkelt är för dåliga så är det ju inte lätt att dominera spelet mot bättre lag men vi måste i alla fall försöka jämna ut siffrorna. Släpper vi till två skott bakåt för varje vi skjuter även i fortsättningen så är det verkligen så att vi kommer att komma sist.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Axle San: ” Släpper vi till två skott bakåt för varje vi skjuter även i fortsättningen så är det verkligen så att vi kommer att komma sist.”

Har poletten trillat ner nu?
Det är ju precis detta jag har tjatat om efter varje match. Det håller inte i längden att bli så nedtryckta.
Då har du lite käckt påpekat att vi har minsann tagit bra med poäng och det är bara poängen som räknas...
Siffrorna som dök upp i analysen var väntade. En liten käftsmäll i ansiktet på de som hävdat att det minsann ser mycket bättre ut på isen den här säsongen, mer struktur, bättre defensiv etc.
NEJ. Fortsätter det så här sitter vi ordentligt i skiten framåt jul. Det måste bli bättre, SNART. Inte om 2 år.
+2
Låst ämne