Brynäs IF

716184 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092188

Sv: A propósito de nada
majk: nej, naturligtvis har Dif Corona. Jag är inte så konspiratorisk att jag misstänker mygel.

Det är inte heller Djurgården som gör något fel. Det är gubbarna i kostymer inom SHL och Hockeyförbundet som agerar dåraktigt med system som uppenbarligen har fler hål än... Ja, jag vet inte vad. Jag blir frustrerad.

Allt det här, och hur Karlskrona, Modo, Björklöven och Timrå behandlades ifjol.

De kanske inte har något lätt jobb, men de gör det inte direkt lättare för sig själv genom att fatta beslut som uteslutande dikteras från ekonomiska aspekter istället för vad folket vill.

Bort med hela högen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Jag är inte heller nöjd med SHL. Tycker det ofta bara ska tänkas på de egna lagen i SHL. Fast det är väl kanske deras jobb att tänka på deras egna bästa. Men det blir så fel när det är ett avgrundsdjupt gap mellan SHL och allsvenskan.
Jag var galen när det snackades om att SHL skulle ge ett wild-card till oss till SHL när vi låg i allsvenskan. Vi ville gå upp på egen hand och klarade det.

4 matcher på Rödin. Och han har en lön på strax under 250000 om jag räknade rätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Det var å andra sidan många som inte ville utöka ligan inför den här säsongen. Hade även inneburit minskade TV-intäkter att dela med sig med ytterligare 1-2 klubbar. Jag är skeptisk till att utöka ligan av den enkla anledningen att det inte finns ett vettigt sportsligt underlag. Redan nu är det alldeles för många mediokra hockeyspelare i SHL och de kommer bara bli fler av att utöka ligan.

Vad gäller Karlskrona, så borde de med facit i hand ha tackat nej till SHL-platsen som de spelade sig till med hänvisningen till att de inte lyckades uppfylla arena kraven, alternativt spelat på annan ort. Kraven finns där av en anledning och det är synd att Karlskrona hade så dåligt omdöme i arenafrågan, att de drog på sig skulder var helt och hållet deras egna beslut, eller hur?

Det är väldigt lätt att säga att folket vill det och det, men det kanske i själva verket är din egen åsikt som kommer upp till ytan när du pratar om vad "folket" vill?
Kommentera