Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092194

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Det var å andra sidan många som inte ville utöka ligan inför den här säsongen. Hade även inneburit minskade TV-intäkter att dela med sig med ytterligare 1-2 klubbar. Jag är skeptisk till att utöka ligan av den enkla anledningen att det inte finns ett vettigt sportsligt underlag. Redan nu är det alldeles för många mediokra hockeyspelare i SHL och de kommer bara bli fler av att utöka ligan.

Vad gäller Karlskrona, så borde de med facit i hand ha tackat nej till SHL-platsen som de spelade sig till med hänvisningen till att de inte lyckades uppfylla arena kraven, alternativt spelat på annan ort. Kraven finns där av en anledning och det är synd att Karlskrona hade så dåligt omdöme i arenafrågan, att de drog på sig skulder var helt och hållet deras egna beslut, eller hur?

Det är väldigt lätt att säga att folket vill det och det, men det kanske i själva verket är din egen åsikt som kommer upp till ytan när du pratar om vad "folket" vill?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: du menar på allvar att det inte finns ett allmänt missnöje mot SHL i hockeysverige?

Du menar på allvar att de flesta tycker att Karlskrona, Modo, Timrå och Björklöven behandlats rättvist?

Jag är genuint intresserad över om du verkligen inte uppfattat folkets kritik mot SHL? Vad för bubbla levet du i?

Det var inte länge sen typ alla arenor i Sverige hade publik som skandera SHL=hockeymördare.

Det är okej att du missat det, men förminska inte missnöjet mot SHL till något så simpelt som min personliga åsikt. För missnöjet finns där ute i hög utsträckning.

(att du tycker Karlskrona borde tackat nej till SHL eftersom pga arenakraven säger kanske en till om hur du värderar sportsliga resultat i relation till ekonomiska)
Kommentera