Brynäs IF

715067 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092247

Sv: A propósito de nada
mattiask: Mm, mycket negativt blir det..
Fast det mesta av det negativa jag skriver stämmer ju, eller hur?
Det är så många faktorer som måste stämma för att Brynäs ska kunna ta en seger. Att ta en komfortabel seger kommer jag inte ens ihåg hur det känns...
Det ser precis lika risigt ut som förra säsongen. Svag trupp, svajigt spelsystem och mycket otur. Plus dåliga domare så klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Håller faktiskt med dig 100% munkas - Inte mycket som ser bättre ut. Om möjligt sämre. Jag tycker faktiskt att Brynäs varit mer utspelade i år än förra säsongen. Det här med att "det ska få ta tid" tror jag är nåt de kör med i ren panik. Jag tror att den sportsliga ledningen hade räknat med ett mycket bättre grundspel vid det här laget.

HV71 var ju USLA, Brynäs höll alltså på att ta poäng trots en halv period i utvisningsbåset och flera dundertabbar. Så om de inte kan knipa HV i den formen de är i, vilka kan de vinna mot nu? Djurgården, LHC och Malmö - ja kanske.

Sportsligt ser det ju nattsvart ut - Men jag tänker inte vika ner mig som vissa andra här och håna den egna klubben. Jag hoppas ännu på bättre spel och ökar istället mitt support. Ju sämre Brynäs spelar desto mer behöver de ju vårt stöd.
Kommentera