Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092305

Sv: A propósito de nada
majk: ”Dutt? Crosschecking i huvudet. Han kom rätt lindrigt undan med 4 matcher.”
Lika lindrigt som Högström förra året som mer eller mindre delade ut en grov hjärnskakning och fick 3 matcher? Nu är han återfallsförbrytare och får återigen extremt lindriga 3 matcher, snälla motivera hur en sådan slew foot inte ska bestraffas hårdare än Rödins förseelse. Bonuspoäng att avstängningen knappt gäller iom uppskjutningen av matcherna! Återkom gärna med ditt snicksnack om att djurgården inte särbehandlas...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rödin1912: Du menar alltså situationen som SHL (dock med rätta) gick in och anmälde Högström i efterhand fast situationsrummet friade honom. Den var ful och var såklart värd en avstängning.
Slewfoot brukar ge 2-3 matchers avstängning så det var var väl i paritet med tidigare domar?
Jag har redan sagt att jag inte gillar datumbestämda straff. I serien i vanliga fall brukar det inte vara några större problem men i år har det riktigt ställt till det. I slutspelen slår det ofta fel med nån som tar matchstraff i till exempel match 3 och sen går laget vidare efter match 4 och är avstängd i match 5-7 som inte spelas och sen kan vara tillbaka i nästa matchserie.

Jämför Rödins tilltag med liknande situationer om du ska jämföra något.Crosscheckings brukar ge 3-5 matcher. Så det var väl rätt rimligt att det blev 4 matcher?
Kommentera