Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092313

Sv: A propósito de nada
Rödin1912: Du menar alltså situationen som SHL (dock med rätta) gick in och anmälde Högström i efterhand fast situationsrummet friade honom. Den var ful och var såklart värd en avstängning.
Slewfoot brukar ge 2-3 matchers avstängning så det var var väl i paritet med tidigare domar?
Jag har redan sagt att jag inte gillar datumbestämda straff. I serien i vanliga fall brukar det inte vara några större problem men i år har det riktigt ställt till det. I slutspelen slår det ofta fel med nån som tar matchstraff i till exempel match 3 och sen går laget vidare efter match 4 och är avstängd i match 5-7 som inte spelas och sen kan vara tillbaka i nästa matchserie.

Jämför Rödins tilltag med liknande situationer om du ska jämföra något.Crosscheckings brukar ge 3-5 matcher. Så det var väl rätt rimligt att det blev 4 matcher?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Yes du har helt rätt, orättvist att jämföra förseelser med en djurgårdare då det blir ett helt annat regelverk.
”Jag har redan sagt att jag inte gillar datumbestämda straff”
Ja, det kan ju vara kul att få veta vad du tycker, men här handlar det inte om vad du gillar utan att det relevanta är fågelskådarnas förmåga att bedöma djurgården (och brynäs).
Kul att du fick upp Shinnimins crosscheck där, han fick mindre matchers avstängning än rödda och Shinnimins tilltag där är ju miljoner gånger fulare. Helt avsiktigt och tydlig avsikt att försöka skada motståndaren. Rödin reagerar instinktivt och sätter förmodligen upp klubban snabbt i ett sorts självförsvar ( dock är han säkert lite grinig också). Kolla gärna noggrant repriserna på Rödins tilltag så ser du att det inte ens tar i huvudet utan rakt i axeln och det är ju inte det minsta hårt. Shinnimin tar ju i för kung och fosterland och sätter den rakt i nacken, livsfarligt för helvete! Har du några fler bra exempel som hjälper mig i att argumentera för Rödin?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Vilka crosscheckingar har gett 3-5 matchers avstängning?
Kommentera