Brynäs IF

712175 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092947

Sv: A propósito de nada
Herr D: Brynäs spel har långt ifrån imponerat men har svårt att se att vi ska hamna bakom DIF, MIF och LHC! Tror Brynäs kommer slåss mot LIF, IKO och VLH om plats 11-8!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
Hej!
Håller med i dina åsikter!
Vi har trots allt visat att vi har hyfsad spetskompetens i 2 kedjor. Lägsta nivån måste upp naturligtvis. Och sluta ta onödiga utvisningar. Har väl aldrig varit med om så många onödiga utvisningar, och de flesta i anfallszonen också!!! Anser att vi har bättre spetskompetens än Lhc, Dif , Mif och Lif. Tex Leksand har ju ” bara” en kedja som levererar. Men i dagsläget lite stabilare grundspel än oss. Men vi har lite vassare Målvakt!
Ja, det går att spekulera hur som helst, men vi måste naturligtvis prestera bättre hockey framöver än vad vi gör nu!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Har du kollat några matcher?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Även om man vill intala sej att så är fallet förstår jag inte vilka matcher du har kollat på med respektive lag för att dra den slutsatsen.
Det enda hoppet är väl att Brynäs ”process” börjar ta rejäla kliv i rätt riktning.
Ser dock helt ärligt inga tendenser till det hur än mycket jag hoppas att så ska vara fallet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Som det ser ut nu så NEJ NEJ NEJ, våran räddning blir om SHL stänger ligan, så jävla illa ser det tyvärr ut!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Har du kikat något på Djurgårdens unga grabbar i förstafemman, William Eklund och Holtz? De är ruskigt bra. Jag tror absolut inte att vi kommer före Dif. De har dessutom ett grundspel vi inte är i närheten av. Inge hönsgård där inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ljungkrantz gjorde två nya mål för J20 idag mot Luleå. Han har nu 9 mål på 12 matcher i J20...

Ta upp honom när Rödin är avstängd och spela med två spelare som kan ge honom skottlägen, typ i en andrakedja med Molin och Deschenau. Ljungkrantz har en annan fördel i att han är kraftfull i skridskoåkning och tempostark. Kanske är han precis vad Molin behöver i spelet 5 mot 5.

Danielsson - Scott - Berglund
Deschenau - Molin - Ljungkrantz
Persson - Sallinen - Mannberg
Alcén - Ölund - Birgersson
Kommentera