Brynäs IF

713759 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2093225

Sv: A propósito de nada
Charliejfz: Problemet är att klubbarna är beroende av tv-pengarna. Annars har vi inga lag kvar. Inga matcher=inga tv-pengar. Hockey verkar vara extra smittspridande än andra aktiviteter. Inte så konstigt med tanke på närkontakt inomhus och i kyla. Men snart har väl de flesta spelarna antikroppar med tanke på denna utveckling.

Jag är ändå positivt inställd till att säsongen spelas klart. Men det enda jag egentligen bryr mig om är att DIF faktiskt överlevt säsongen både sportligt(hänga sig kvar) och ekonomiskt(inte konkat).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Det är faktiskt svårt att se någon lösning alls på detta, jag menar hur ska klubbarna klara att betala löner och räkningar när intäkter nästan saknas och kostnaderna ar desamma?
Klubbarnas egna kapital består nog mest av tillgångar som Arenor och i vissa fall till och med spelartruppen, det är nog inte så att det finns några stora summor pengar på kontot direkt.
Första laget som stoppar alla betalningar tror jag kommer att dyka upp innan årskiftet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: om inte publikfrågan läser sig kommer alla klubbar konka.

Djurgården kanske har mindre lönekostnader än Brynäs har. Men det skiljer inte mer än några miljoner på ett år. Och miljonerna försvinner snabbt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Du borde bry dig om de andra klubbarna också, trist liga med bara Djurgården! 😏
Kommentera