Brynäs IF

713130 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2096020

Sv: A propósito de nada
Peja: Rent sportsligt vore det idiotiskt att skeppa Berglund i det här läget.
Sett till Anderssons uppgift att få till ett stabilt spel över tid och att just försvarsspelet då borde prioriteras lite extra så här i processens inledning så känns det korkat att göra sig av med en påstått dyr back istf en lika dyr forward.
Sen till det ekonomiska motivet: är vi verkligen i ett läge just nu, där vi MÅSTE göra oss av med dyra spelare för att öht kunna överleva som klubb i SHL?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Självklart måste man försöka kapa utgifterna nu. Som jag skrev, både Alcén och K Berglund bör erbjudas dealer, så inte bara en back. Brynäs har många backar som är bättre än Berglund och Hedberg har kommer att växa med förtroende. Självklart är Berglund en flopp hittills, han har ju knappast uträttat det han värvades för. Hans kännetecken hittills är att vara osynlig, ha värdelös corsi och ta utvisningar när laget redan spelar boxplay. Han har inte varit den stabila, smarta och skridskostarka backen som han värvades för att vara. Däremote har han varit bra i boxplay, när han inte har tagit utvisningar där dvs. Tycker även det skulle skicka bra signaler att skeppa några av dessa underpresterade rutinerade pjäser, precis som Boork gjorde för några år sedan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast Brynäs har ett överflöd av kontrakterade backar, situationen ser inte lika ut på forwardssidan. Dock vore det önskvärt att göra sig av med några av våra överbetalda forwards oxå, men nu var fokuset på att göra ett förslag som passade Luleå.

Sen måste man kanske inte göra sig med någon utifrån din sista frågan, dock kanske man slipper varsla ett par i personalen istället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Att vi går back 35 miljoner om pandemin fortsätter säsongen ut. Nog bra att se över det ekonomiska läget då.
Kommentera