Brynäs IF

714045 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2096029

Sv: A propósito de nada
Huge: Självklart måste man försöka kapa utgifterna nu. Som jag skrev, både Alcén och K Berglund bör erbjudas dealer, så inte bara en back. Brynäs har många backar som är bättre än Berglund och Hedberg har kommer att växa med förtroende. Självklart är Berglund en flopp hittills, han har ju knappast uträttat det han värvades för. Hans kännetecken hittills är att vara osynlig, ha värdelös corsi och ta utvisningar när laget redan spelar boxplay. Han har inte varit den stabila, smarta och skridskostarka backen som han värvades för att vara. Däremote har han varit bra i boxplay, när han inte har tagit utvisningar där dvs. Tycker även det skulle skicka bra signaler att skeppa några av dessa underpresterade rutinerade pjäser, precis som Boork gjorde för några år sedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Problemet är att både Alcén och Berglund inte har något som helst incitament att gå med på en sådan deal. Alcén kommer lägga skridskorna på hyllan när kontraktet (Dackells julklapp) har gått ut. Berglund kommer behöva söka sig till HA och lönen han skulle få där lär nog knappast täcka den resterande del av lönen han blir av med när kontraktet med Brynäs bryts.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tränarna har nog också väntat sig lite mer av Berglund men samtidigt tror jag att dom har förståelse för prestationen så här långt, med tanke på allt nytt som man försöker sjösätta.
Att redan efter 10 matcher med nytt spelsätt och ett ojämnt uppträdande av HELA laget börja singla ut en enskild rutinerad back som "dunderflopp" känns inte seriöst i min bok.
Då har ju Bulan isf verkligen varit en flopp, om man ska gå på förväntningar på en dyr spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: När ansvariga går ut med att man enbart utifrån ekonomiska överlevnadsskäl och inte sportsliga diton tvingas göra sig av med dyra spelare, då kan jag hålla med om att Berglund kan vara en spelare som ligger risigt till sas.
Sportsligt sett vore det dock idiotiskt i det här läget och det tror jag att även ansvariga tycker.
Kommentera