Brynäs IF

705162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2099633

Sv: A propósito de nada
Stråhle i gårdagens GD:

" Jag vet att många av våra fans är trötta på att höra att vi måste ha tålamod, men elva spelade matcher är inte så mycket när man ska in med ett helt nytt spelsätt. Målet är att vi ska ta steg framåt varje gång."

Lite svårt för Stråhle att få igenom sitt budskap till vissa härinne när munkas och alla andra otåliga soffbedömare fortfarande tror att målet är att allting ska sitta efter 11 matcher.
Beror det på att många fans har svårt att fatta vad tränarna säger eller att tränarna har varit oklara på nåt sätt?

Lite som munkas själv säger: moment 22.
Tränarna förklarar på 3-åringsnivå.
Fansen fattar ändå inte.
Tränarna förklarar återigen.
Fansen fattar inte.
Tränarna... osv osv
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: det som gäller är väl att spelarna förstår...gör dom det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Nytt sätt att träna, nytt sätt att spela och tänka. Med tanke på att Peter Anderssons spelsätt framför allt präglas av hårt arbete måste man ändå fundera på vad Brynäs hållit på med dom senaste åren. Det verkar var en gigantisk omställning som pågår.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja vilken fantastisk utveckling av spelet vi ser. Man tar verkligen kliv i varje match...🤷‍♂️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag är inte så orolig för att spelsystemet inte kommer fungera så småningom. Jag är betydligt oroligare över att det ser så lojt och långsamt ut samt att vi förlorar enormt mycket närkamper. Sen tycker jag också att spelarna i SHL är såpass skickliga att de bör kunna spela pucken på bladet till spelare i fart. Oavsett tränare och spelsystem.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Kan bara prata för mej själv men det är det där med att "ta steg framåt varje gång". Fyra raka förluster, 6-18 i målskillnad. Men jag kanske bara är otålig.
Kommentera