Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2099634

Sv: A propósito de nada
Huge: Kan bara prata för mej själv men det är det där med att "ta steg framåt varje gång". Fyra raka förluster, 6-18 i målskillnad. Men jag kanske bara är otålig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: "Kan bara prata för mej själv men det är det där med att "ta steg framåt varje gång". Fyra raka förluster, 6-18 i målskillnad. Men jag kanske bara är otålig."

Ja, du är nog bara otålig.
Sen kan man ju faktiskt lära sig mer och ta större kliv framåt i utvecklingen med hjälp av 4 raka förluster än vad man kanske skulle göra av 4 raka vinster.
När Stråhle talar om att ta steg framåt varje gång så menar han nog inte rent resultatmässigt i matcherna utan om att ta steg framåt i alla delar av spelet i sig, där matchresultat då är lite av underordnad betydelse, sas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: " Jag vet att många av våra fans är trötta på att höra att vi måste ha tålamod, men elva spelade matcher är inte så mycket när man ska in med ett helt nytt spelsätt. Målet är att vi ska ta steg framåt varje gång."

Svårt att se att det blir bättre för var match men jag är ju ingen expert.
Jag vet i alla fall att ibland får lag en jäkla. rekyl efter en seg inledning och det kan bli en väldigt sammansvetsad grupp när processen fått ha sin gång.
Kommentera