Brynäs IF

713442 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100230

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Axle San: Det stora frågan är vad är det som gör att den kalibern av spelare helt plötsligt inte fungerar. Det känner jag är en tränares främsta uppgift att få ut max av de spelare man har till förfogande. Det måste bara lösas. Att hamna i HA är inte ett alternativ!!!
Därför måste någon ändring ske nu. Jag tycker att den föreslagna laguppställningen som finns en bit ned av pettisbif2.0 är intressant. Jag tycker det skulle vara intressant att testa Gunler och Ljungkrantz ihop, bägge gick topp 7 av svenska forwards i draften för en månad sedan. Borde definitivt kunna tillföra något positivt för laget som det ser ut nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Brynäs Forever : Finns mycket att jobba på.
1) vi har inte råd med spelare vars enda bidrag är i special teams. Alltså förpassa Alcen och Nicky D till läktaren. Hårt men laget före jaget. Jag gillar deras tjurskallighet men tiden har tyvärr sprungit ifrån dem.
2) även fast de yngre spelarna inte har kylan och skickligheten än så bidrar de med energi vilket, med ett par undantag, saknas i dagens lag. Låt Kvist, Gunler och Ljungkrantz starta. Gärna med Birgersson som inhoppare (när han är tillbaka).
3) Rödin/Scott fungerar inte alls för närvarande. Låt de spela andrafiolen ett tag för att minska pressen på dem.
4) Låt Hedberg ersätta Söderström fullt ut. Den enda backen f.n. som faktiskt kan driva upp pucken i anfallszon med kontroll.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Brynäs Forever :
Anfall är bästa försvar!
Varför då ägna så mycket tid på jakt av puckförare under träningarna?
Vore det inte bättre att lägga tiden på spelet med puck?
Pucken borde sitta på bladet hos den med högst fart under matcherna.
Kommentera