Brynäs IF

712818 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100798

Sv: A propósito de nada
Sama: Nej, denna säsong är den värsta sedan kvalseriesäsongerna på 00-talet. Brynäs underliggande siffror är skrattretande dåliga. Det är på en så dålig nivå som inte ska vara möjlig. Oavsett spelsystem eller tränare. Presterar man på en nivå som Karlskrona och Oskarshamn (förra säsongen), ja då ser det verkligen becksvart ut. Det är där vi är nu. Det är fakta. Dom som tror något annat lurar sig själva.

Jag börjar seriöst ställa in mig på att det är kval som gäller denna säsong. Jag ser ärligt talat ingen räddning förutom pandemin. Sen kan vi såklart klara ett kval. Men denna vinter och vår kommer bli ett helvete helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Räddningen kanske ligger som Wennerholm skriver i hemmamatcherna då ni endast spelat 3 av totalt 12 matcher hemma i Monitor ERP Arena!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Kan bara hålla med, sorgligt men sant. Det enda som vittnar om en möjlig livlina är bortamatchen mot Luleå då de spelade bra faktiskt. Mentalt förberedd på en tuuung säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det ser inte bra ut och det är tydligt hur illa lagbygget rimmar med hur P.A vill spela hockey....
Intressant är hur tyst Sanny Lindström är angående BIF för närvarande. Han hyllade värvningen av P.A storligen i våras och har tidigare inte varit sen att kritisera BIF......
Kommentera