Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100799

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det ser inte bra ut och det är tydligt hur illa lagbygget rimmar med hur P.A vill spela hockey....
Intressant är hur tyst Sanny Lindström är angående BIF för närvarande. Han hyllade värvningen av P.A storligen i våras och har tidigare inte varit sen att kritisera BIF......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: "Intressant är hur tyst Sanny Lindström är angående BIF för närvarande. Han hyllade värvningen av P.A storligen i våras och har tidigare inte varit sen att kritisera BIF......"

Han är nog tyst därför att han är medveten om att man inte sätter ett nytt spelsätt och en ny identitet på 11 omgångar, där det har tagit flera år för andra lag att göra samma resa som PA och spelarna nu är inne på.
Gapandet om sparkning, nyförvärv, byta tränare och spelare överlåter han till frustrerade, otåliga och överengagerade hemmasupportrar att göra.
Handlar nog mest om mentala saker just nu, spelarna blir frustrerade och osäkra pga överambition när resultaten kanske inte blir riktigt som man hade förväntat sig.
Ett inte helt ovanligt fenomen inom lagidrotter när man ska hantera både en inlärningsprocess och samtidigt vinna matcherna genom att försöka hålla en jämn nivå under 60 minuter.
Därmed inte sagt att det just nu INTE vore helt fel med ett högkvalitativt och redan etablerat toppnamn som nyförvärv, när det är sportchefernas marknad och även toppspelarna vill spela och mer eller mindre tvingas att spela för kaffepengar, jämfört med vad dom normalt sett skulle ha gjort.
Kommentera