Brynäs IF

713039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2102046

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin: Ja, det är ju Erssons tavla som i stort avgör. Ett typiskt scenario för ett halvstukat lag som vill mkt. Chanser skapas men antingen kommer skotten nån tiondel för sent eller så blir det ett pass för mkt. Ett klart steg framåt både i spelet överlag och när det gäller att hålla sig på isen.
Nya tag, nu tar vi ett proppmätt Frölunda på lördag istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Och då kommer det låta "Ett typiskt scenario för ett lag utan självförtroende mot seriens bästa lag fullt med självförtroende."

Sedär, nu kan du bara klippa och klistra...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu har jag nog inget större hockeyöga/hockeykunnande, men jag är nog en av dom få (verkar det som) som inte tycker att dagens match var ett fall framåt. Vet att jag var positiv efter premiärförlusten då jag tyckte grunderna såg bra ut.
Här måste jag säga att jag tycker det ser riktigt illa ut atm.
Försvarsspelet ställs inte på några jätteprov idag förutom i första perioden då det är hönsgård. I de två andra tycker jag inte att Växjö skapar några större superchanser.
Men jag köper inte alls PAs prat efter matchen. Tycker inte alls att vi skapar den typen av chanser som det verkar som att PA tycker.
Jag håller helt enkelt inte med varken PA eller några av er här inne. Heta målchanser i min värld finns inte alls där som en del verkar tycka.
Sen tycker jag själva matchen är ganska jämn. Växjö gör en det de behöver - de är inte jättebra, men det räcker för tre poäng.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Rattar PA ditt konto?
Kommentera