Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2102062

Sv: A propósito de nada
Huge: Nu har jag nog inget större hockeyöga/hockeykunnande, men jag är nog en av dom få (verkar det som) som inte tycker att dagens match var ett fall framåt. Vet att jag var positiv efter premiärförlusten då jag tyckte grunderna såg bra ut.
Här måste jag säga att jag tycker det ser riktigt illa ut atm.
Försvarsspelet ställs inte på några jätteprov idag förutom i första perioden då det är hönsgård. I de två andra tycker jag inte att Växjö skapar några större superchanser.
Men jag köper inte alls PAs prat efter matchen. Tycker inte alls att vi skapar den typen av chanser som det verkar som att PA tycker.
Jag håller helt enkelt inte med varken PA eller några av er här inne. Heta målchanser i min värld finns inte alls där som en del verkar tycka.
Sen tycker jag själva matchen är ganska jämn. Växjö gör en det de behöver - de är inte jättebra, men det räcker för tre poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Utifrån hur det sett ut tidigare och mht till både manfallet och det dåliga självförtroendet just nu, så var det faktiskt ett litet steg framåt ändå.
Inga onödiga tvåor, trots att dom borde ha kommit i frustration när vi inte får nåt med oss. Växjö gör brukar vara bra på att spela på ledning, den här gången höll dom undan mer pga vår egen ineffektivitet än att dom är speciellt bra framåt.
En otagbar styrning och en skänk från Ersson sätter oss i skiten och vi tvingas återigen jaga ifatt, med frustrerade spelare som har stukat självförtroende.
Totalt sett ändå ett steg framåt under 60 minuter, som JAG ser det.
Du har bra hockeyöga och kunnande men den här gången verkar du ha blundat lite för mkt... ;-)))
Kommentera